\

PartnersSamenwerkingspartners
Omdat ik meer aanvragen heb dan uren in een werkdag, overzie ik elke opdracht, maar zet ik voor de uitvoering soms een of meer partners in. Ik werk al jaren samen met een op elkaar ingespeeld team van met name aanbestedingsspecialisten, juridische experts, tekstschrijvers en vormgevers.

mr. Tj.P. (Tjeerd) Grünbauer - De cliënten in de praktijk van Tjeerd Grünbauer, werkzaam bij Van Veen Advocaten te Ede, hebben voornamelijk te maken met de overheid. Het is zijn taak om de belangen van de cliënt juridisch te zekeren. Soms met, maar vaak ook tegen de overheid. "Bij vragen over overheidshandelen bent u bij mij aan het juiste adres. Vanuit een ervaring van werken voor de overheid weet ik hoe het er daar aan toegaat. Of het nu gaat om bestemmingsplannen, handhavingszaken, schadezaken tegen de overheid of om aanbestedingen. Onder mijn cliënten tel ik bouwers, non-profitorganisaties, ondernemers en particulieren."
> Van Veen Advocaten


Peter Streefkerk - inkoper, eigenaar van Respect Inkoopconsultancy en Starck bv, development & training. Met Peter maak ik de podcastserie Alles over Aanbesteden. Peter is sinds 1998 werkzaam als inkoopadviseur, weet alle ins en outs van het inkopen. Een enthousiaste sparringpartner voor de podcast serie waar hij en ik als inkoper en inschrijver beide kanten van het aanbesteden en inschrijven belichten. Peter is auteur van de boeken ‘Inkoop voor dummies’ (3e editie) en Inkoop (2e editie) en medeauteur van de boeken ’Inkoopmanagement in gemeenten, op weg naar professionalisering’ (Nederland), ‘Efficiënt aankopen met overheidsopdrachten’ (België) en ‘E-commerce & E-business’ (Nederland). Daarnaast worden zijn artikelen en blogs geregeld gepubliceerd in vakbladen en op websites. Ook schrijft hij al twaalf jaar met heel veel plezier boekrecensies voor Managementboek.nl, Inkopers-cafe.nl en Aanbestedingscafe.nl. Zijn aanpak en communicatie laten zich het best omschrijven als pragmatisch, simpel, helder en met een vleugje humor toegelicht.
> Starck Business
> Allesoveraanbesteden.nl


Walter Goyen - Ontwerper en bouwer van deze website. Eigenaar van Liqua Design & Tekst in Amersfoort. Walter is een man met vele talenten. Hij heeft zich met veel enthousiasme ingezet voor mijn "Handboek Inschrijven op Aanbestedingen". Hij maakte de omslag en de cartoons in het boek. Walter is de ontwerper van mijn huisstijl en de pinguïn-cartoons, en is mijn grote steun en toeverlaat als het om vormgeving gaat. Hij ontwikkelde voor Peter Streefkerk en mij de hierboven al genoemde website Allesoveraanbesteden.nl en ontwierp ook het opvallende logo hiervoor. Hij heeft jarenlange ervaring met tenders/aanbestedingen en helpt veel bedrijven (waaronder diverse van mijn klanten) bij de vormgeving van hun inschrijvingen op aanbestedingen.
> Liqua Design & Tekst