Aanbestedingsspecialist

U wilt dolgraag die overheidsopdracht hebben. Die Europese aanbesteding winnen. Dus moet u meedoen aan die tender. Maar laten we eerlijk zijn: inschrijven op aanbestedingen kost tijd, moeite en geld. Dat kan het maar beter waard zijn! U wilt toch niet het risico lopen dat uw concurrent er met de opdracht vandoor gaat? Daarom huurt u mij in: Octavia Siertsema, aanbestedingsspecialist. Concreet, pragmatisch en nuchter.

Maak direct een afspraak

Verhoog uw gunningsfactor

In mijn carrière heb ik vaak in uw schoenen gestaan. Maar ook in die van de aanbestedende partij! Dat maakt mij nu juist zo geschikt voor mijn werk: u helpen om succesvoller in te schrijven op (Europese) tenders. U kunt mij in verschillende rollen inzetten: advies en begeleiding, projectleiding en uitvoering, training en coaching ... aan u de keus.

Wat kan ik voor u doen?

Durf te vragen!

Gunning ... dat klinkt alsof het er alleen maar om gaat dat de aanbestedende partij u aardig vindt. In de praktijk gaat het om een afweging tussen prijs en kwaliteit. Ik help u om het aanbestedingsproces te doorgronden. En ook al vindt u het nog zo eng, ik ga u ook vertellen dat u lastige vragen moet stellen. Ja, moet! Want als u niet weet wat de aanbestedende partij wil, bedoelt en écht belangrijk vindt, dan hebt u bij voorbaat al verloren.

Lees klantervaringen

Een volle winkel waar een meisje van zeven bijna over het hoofd wordt gezien. De slager is druk en denkt even niet aan het gebruikelijke stukje worst voor kinderen. Maar dat laat ze niet gebeuren en beleefd maar vastberaden vraagt ze: 'Mag ik vandaag ook een plakje worst?' 'Meisjes die vragen, worden overgeslagen', zo spreekt een van de andere klanten het meisje berispend toe. 'Nee hoor', antwoordt het meisje. 'Meisjes die zwijgen, zullen nooit iets krijgen!' En zo is het. De slager vindt het prachtig en geeft haar een extra groot stuk worst.

Bron: Strategisch onderhandelen voor vrouwen; krijgen wat je wilt, ook voor jezelf. Yvette Berkel, Monica Bührs & Elisa de Groot. ISBN 978-90-8965-042-9